Over Koehoorn Begrafenisverzorging

Dit is ons verhaal

Ons doel? Dat u terug kan kijken op een mooi afscheid van uw dierbare en u zich gesteund voelt in de verwerking van dit verlies. Daarom bieden wij u een vertrouwd gezicht, een warme begeleiding en een strakke organisatie.

 

Al ruim 20 jaar verzorgen wij begrafenissen in Barneveld en omstreken. Vanaf het gesprek waarin we de wensen bespreken tot de uiteindelijke plaatsing van een grafmonument. Samen met de waardevolle hulp van onze vaste medewerkers nemen wij alles uit handen en zetten wij ons volledig in voor een waardig en persoonlijk afscheid.

park-kaboompics

Ons verhaal

Toen Jan Langerak merkte dat zijn werk in de financiële sector geen voldoening meer gaf, raakte hij in gesprek met René Koehoorn, die vanaf 2000 samen met zijn vrouw Jolinda met hart en ziel aan dit bedrijf werkte. Jan ontdekte dat zijn werk zijn hart niet had, waardoor hij zich onrustig voelde en zocht naar iets dat hem wel vervulling zou geven.

 

Hun paden kruisten precies op het juiste moment. In die tijd ervoer Jan een sterke roeping van God om dit mooie werk te gaan doen. Hij gooide het roer om en liet zich omscholen tot begrafenisondernemer. Als begrafenisondernemer ervaart hij enorm veel rust en voldoening. Jan en zijn vrouw Linda staan nu aan het roer van Koehoorn Begrafenisverzorging.

Jan Langerak

Jan heeft een open persoonlijkheid, biedt direct een helpende hand en heeft een groot hart. In het bedrijfsleven heeft hij geleerd om daadkrachtig en doelgericht te handelen in lastige en acute situaties, zonder de ander daarbij uit het oog te verliezen.

“Het geloof in God geeft mij kracht en inspiratie om mij dienstbaar op te stellen. Het is mijn verlangen om Gods liefde te delen met anderen.”