Recensies

Hoe kijken families terug op onze begeleiding en zorg?

augustus 2021: Fam. de Jong
Zeer tevreden.

 

juli 2021: Anoniem
Wij hebben een hele betrokken, warme en liefdevolle week ervaren vanaf het moment dat onze vader overleden was tot en met de begrafenis. Ook was ruimte voor af en toe een lach waardoor een ontspannen sfeer ontstond. Omdat onze vader bij ons thuis lag, kwam een medewerkster elke ochtend controles doen. Tijdens dit moment was alle tijd en ruimte voor ons als familie, heel bijzonder. Wij zijn heel dankbaar voor de verkregen hulp en begeleiding, wat bijgedragen heeft aan een heel mooi afscheid.


juli 2021: Anoniem
Heel goed. Vriendelijk en meelevend personeel, er wordt goed meegedacht en overlegd.

 

juli 2021: Fam. Van de Weetering
Prima, alles was goed, hele fijne begeleiding gehad in deze toch wel moeilijke tijd. Ook bij het nagesprek een heel fijn en betrokken gevoel gekregen. Als er een cijfer gegeven zou moeten worden zouden ze wel een tien mogen hebben.

 

juli 2021: Fam. Blankespoor
Jan Langerak en zijn medewerkers hebben respectvol en op de juiste wijze de verzorging en de uitvaart van mijn vader verzorgd.

 

juni 2021: Fam. Petersen
Jullie hebben het afscheid perfect, met veel zorg, flexibiliteit en liefde verzorgd! Een voorbeeld van hoe t ook kan, rekening houdend met individuele wensen. Geweldig en nogmaals dank daarvoor.


juni 2021: Familie Hazeleger
Tot in de puntjes… zeer tevreden

 

juni 2021: Familie Van de Kamp
Jullie hebben ons heel fijn geholpen, waren er snel, hielpen ons met alles en had ik vragen, dan konden we altijd bij jullie terecht. Echt super fijn in die moeilijke tijd. Een heel oprecht gevoel en heel professioneel. Alleen maar lof, heel erg bedankt voor alles.

 

mei 2021: Familie Koeman
We zijn dankbaar voor de professionele begeleiding die we hebben mogen ontvangen. Vanaf het eerste moment was het goed. De wijze van communiceren, de zorgvuldigheid, de dagelijkse contactmomenten en de liefdevolle dagelijkse controles van het lichaam gaven het gevoel dat we het met vertrouwen uit handen konden geven. De betrokken manier waarop werd meegeleefd en de organisatie rond kaarten, condoleance, liturgie etc etc hebben we als heel empatisch en correct ervaren. De begeleiding van condoleance en begrafenis was stijlvol door de waardige wijze waarop Jan dit deed. Ook de zorgvuldige afronding na enkele weken hebben we gewaardeerd. De ontspannen sfeer die werd gecreëerd door Jans ontwapenende houding deed weldadig aan en maakte het geheel ‘draaglijk’. Fijn dat we mee konden denken over de uitwerking van de liturgie en er op deze manier samenwerking ontstond. Er was ruimte voor de inbreng van iedereen. We waardeerden ook de bereidheid van Jan om mee te denken over de grafsteen, zonder zich op te dringen.

 

mei 2021: Familie Van den Brink
Zeer tevreden ben ik over de persoonlijke aanpak. Het lijkt net of vrienden ons te hulp schoten, maar dan wel professioneel.

 

mei 2021: Fam. Besselsen
Heel goed overleg mogelijk en direct antwoord via de app op een vraag, heel fijn.

 

mei 2021: Anoniem
Ik heb veel steun en advies gehad, en ben goed begeleid in deze moeilijke tijd.

 

maart 2021: Familie Peelen
Netjes en respectvol. Fijne mensen. Doen hun werk vanuit hun hart.

 

maart 2021: Familie Bartelink
Vanaf het eerste contact bemerkten we de grote betrokkenheid. Op een rustige, zorgvuldige manier werd met ons meegedacht. In de gesprekken werd alle tijd genomen om over alle aspecten van het begraven na te denken. We hebben het zeer gewaardeerd dat er ook in ons verdriet verbondenheid en troost was door het evangelie van Jezus Christus. Hoe bijzonder is het om samen met de begrafenisverzorger te kunnen praten over de rijkdom van het christelijke geloof. We zijn dankbaar voor de mooie, zorgvuldige en nette manier waarop alles is verlopen.

 

februari 2021: Familie De Geijter
We zijn op een warme en hartelijke wijze begeleid door Jan en zijn team. Alles is gegaan zoals we het gewenst hadden. Kijken er met een goed gevoel op terug.

 

februari 2021: Familie Morren
We kijken terug op een zeer warme en hartelijke verzorging. Alle zorgen werden ons uit handen genomen. Zowel voor, tijdens als na de begrafenis.

 

februari 2021: Familie Tuasela-Tohata
Als je een dierbare verliest doorsta je een tijd van pijn en verdriet, waarbij je met je emoties soms geen kant op kunt. Jouw wereld staat even stil en de wereld om je heen draait door. Wat is het dan fijn als iemand je bij de hand neemt en je begeleidt op het pad met oog voor de grote details en de zijpaden met oog voor de kleine details. En ik kan alleen maar aangeven dat jullie als uitvaartonderneming dit tot in perfectie en met veel gevoel doen. De rust, de interesse, het respect je wensen uit te mogen spreken en het meedenken daarin vanuit jullie kant, het je niet teveel voelen als je toch je eerdere wensen wilt wijzigen etc verdient mijn inziens de beste complimenten. Een ieder zou ik jullie aanbevelen, want daarmee ben je echt verzekerd dat je dierbare een mooie afscheidsdienst krijgt.

 

januari 2021: Anoniem
We hebben de verzorging van de begrafenis van onze moeder als zeer waardevol ervaren. Met name de persoonlijke benadering en adequate aanpak bevielen ons erg goed.

 

januari 2021: Familie van Luttikhuizen
Woorden die voor ons horen bij Jan, Linda en de overige medewerkers van Koehoorn Begrafenisverzorging zijn: betrokken, eigen, authentiek, nauwkeurig en gedreven. We hebben hun begeleiding als heel prettig ervaren.


januari 2021: Familie van Zwetselaar
Jullie zijn zeer meelevend en behulpzaam

 

januari 2021: Familie Stomphorst
Uitstekend

 

januari 2021: Anoniem
We waren zeer tevreden over de begeleiding en verzorging van onze dierbare, alles was prima geregeld.


januari 2021: Familie Jansen
Zeer tevreden over dit bedrijf. Jan is erg betrokken en doet alles om het goed te laten verlopen. Bedankt voor alles.

 

december 2020: Familie Snel
Je hoopt eigenlijk dat je nooit een uitvaartondernemer nodig hebt. Maar als je er dan toch voor staat en je moet bellen… Neem dan gerust contact op met Koehoorn. Wij als familie hebben ondanks ons verdriet heel veel mooie en warme momenten mogen ervaren dankzij Jan Langerak en zijn team. Veel ruimte gekregen voor dat wat wij belangrijk vonden, maar ook steun wanneer nodig.

 

december 2020: Familie Brummelman
Met grote zorg en toewijding geholpen en uitgevoerd. Een aanbeveling!


november 2020: Familie Klaassen
Beoordelingscijfer: 8,5

 

oktober 2020: Familie Van der Ent Braat
Zeer flexibel omgegaan met onze wensen. Alles is volgens afspraak gegaan. Denkt mee in mogelijkheden. Een dikke 9!

 

oktober 2020: Anoniem
We zijn heel tevreden met hoe alles is verlopen.

image-from-rawpixel-id-527059-jpeg