Recensies

Hoe kijken families terug op onze begeleiding en zorg?

maart 2021: Familie Peelen
Netjes en respectvol. Fijne mensen. Doen hun werk vanuit hun hart.

 

maart 2021: Familie Bartelink
Vanaf het eerste contact bemerkten we de grote betrokkenheid. Op een rustige, zorgvuldige manier werd met ons meegedacht. In de gesprekken werd alle tijd genomen om over alle aspecten van het begraven na te denken. We hebben het zeer gewaardeerd dat er ook in ons verdriet verbondenheid en troost was door het evangelie van Jezus Christus. Hoe bijzonder is het om samen met de begrafenisverzorger te kunnen praten over de rijkdom van het christelijke geloof. We zijn dankbaar voor de mooie, zorgvuldige en nette manier waarop alles is verlopen.

 

februari 2021: Familie De Geijter
We zijn op een warme en hartelijke wijze begeleid door Jan en zijn team. Alles is gegaan zoals we het gewenst hadden. Kijken er met een goed gevoel op terug.

 

februari 2021: Familie Morren
We kijken terug op een zeer warme en hartelijke verzorging. Alle zorgen werden ons uit handen genomen. Zowel voor, tijdens als na de begrafenis.

 

februari 2021: Familie Tuasela-Tohata
Als je een dierbare verliest doorsta je een tijd van pijn en verdriet, waarbij je met je emoties soms geen kant op kunt. Jouw wereld staat even stil en de wereld om je heen draait door. Wat is het dan fijn als iemand je bij de hand neemt en je begeleidt op het pad met oog voor de grote details en de zijpaden met oog voor de kleine details. En ik kan alleen maar aangeven dat jullie als uitvaartonderneming dit tot in perfectie en met veel gevoel doen. De rust, de interesse, het respect je wensen uit te mogen spreken en het meedenken daarin vanuit jullie kant, het je niet teveel voelen als je toch je eerdere wensen wilt wijzigen etc verdient mijn inziens de beste complimenten. Een ieder zou ik jullie aanbevelen, want daarmee ben je echt verzekerd dat je dierbare een mooie afscheidsdienst krijgt.

 

januari 2021: Anoniem
We hebben de verzorging van de begrafenis van onze moeder als zeer waardevol ervaren. Met name de persoonlijke benadering en adequate aanpak bevielen ons erg goed.

 

januari 2021: Familie van Luttikhuizen
Woorden die voor ons horen bij Jan, Linda en de overige medewerkers van Koehoorn Begrafenisverzorging zijn: betrokken, eigen, authentiek, nauwkeurig en gedreven. We hebben hun begeleiding als heel prettig ervaren.


januari 2021: Familie van Zwetselaar
Jullie zijn zeer meelevend en behulpzaam

 

januari 2021: Familie Stomphorst
Uitstekend

 

januari 2021: Anoniem
We waren zeer tevreden over de begeleiding en verzorging van onze dierbare, alles was prima geregeld.


januari 2021: Familie Jansen
Zeer tevreden over dit bedrijf. Jan is erg betrokken en doet alles om het goed te laten verlopen. Bedankt voor alles.

 

december 2020: Familie Snel
Je hoopt eigenlijk dat je nooit een uitvaartondernemer nodig hebt. Maar als je er dan toch voor staat en je moet bellen… Neem dan gerust contact op met Koehoorn. Wij als familie hebben ondanks ons verdriet heel veel mooie en warme momenten mogen ervaren dankzij Jan Langerak en zijn team. Veel ruimte gekregen voor dat wat wij belangrijk vonden, maar ook steun wanneer nodig.

 

december 2020: Familie Brummelman
Met grote zorg en toewijding geholpen en uitgevoerd. Een aanbeveling!


november 2020: Familie Klaassen
Beoordelingscijfer: 8,5

 

oktober 2020: Familie Van der Ent Braat
Zeer flexibel omgegaan met onze wensen. Alles is volgens afspraak gegaan. Denkt mee in mogelijkheden. Een dikke 9!

 

oktober 2020: Anoniem
We zijn heel tevreden met hoe alles is verlopen.

image-from-rawpixel-id-527059-jpeg